O meni

Maraton Grožnjan3

 

Tista, ki spodbuja zdrav in aktiven življenjski slog, sem Veronika L. Dolenc rojena 23. 12. 1978. Študirala sem na Fakulteti za šport Univerze v Ljubljani, smer kondicijsko treniranje.

Sprva sem kot študentka vodila športno vadbo za  malčke od 2 do 12 leta starosti. Delo z otroci mi je bilo vedno v veliko veselje ter me hkrati vodilo v moji profesionalni karieri. V diplomskem delu sem proučevala kakšen je Vpliv okolja na športno aktivnost predšolskih otrok. Po diplomi sem se zaposlila na gimnaziji, kjer sem poučevala športno vzgojo ter bila kondicijska trenerka košarkarjev in odbojkašic kluba Megaron. Medtem sem se lotila podiplomskega študija na Fakulteti za šport in ker sem želela še poglobiti znanje iz kineziologije, sem se zaposlila kot raziskovalka na Inštitutu za kineziološke raziskave Univerze na Primorskem ZRS.  Sodelovala sem pri številnih raziskovalnih projektih tudi v povezavi s prekomerno telesno težo otrok, napisala sem številne znanstvene članke in predstavila izsledke raziskav na domačih in mednarodnih simpozijih ter konferencah, UP ZRS smo bili tudi organizatorji kongresa Otrok  v gibanju.  Doktorirala sem leta 2007 na temo Povezanost gibalne/športne aktivnosti otrok z izbranimi dejavniki zdravega načina življenja.

Leta 2010 sem pridobila licenco Slovenske anti-dopinške organizacije in aktivno delovala kot dopinški kontrolor. 

Zaradi pridobljenih izkušenj na različnih športnih področjih sem se odločila in se popolnoma posvetila svojemu programu ZDRAVO ŽIVI za aktiven življenjski slog vsakogar.

V največje veselje pa mi  je dejstvo, da je moj največji in najljubši hobi postal tudi moj način življenja in moj poklic, katerega opravljanje mi je v največje veselje in zadovoljstvo!


sladkor_spredaj_bel

Pridružite se ekipi, ki bo iz vas naredila ljubitelja zdrave hrane, gibanja in zdravega življenja na sploh! 

 

 

 

ZAUPAJ VASE IN V LASTNE SPOSOBNOSTI.

Groski tek in plavanje sta moja naj športa. Z možem najine športne izzive načrtujeva in realizirava sama. Ti izzivi so povsem najina ideja in uživava v tem, da skupaj skozi tek doživljava neizmerne lepote narave.

Karavanke kličejo

Ultra plavanje v Istri v Novigradu:10 km plavanja na odprtih vodah

Maraton po Parenzani in dolini Mirne

Gorski tek: telefon ni zdržal midva sva, premagani štirje vrhovi treh držav

Polovični iron man oz. morski triatlon

Gorski tek: izziv treh vrhov

Izziv, ki ni kar tako

 

Klif Peričnik mala