Novo leto 2014, nov izziv, nov začetek: TRETJI TEDEN

23122013157Januar se je že dobro začel in mi smo že v tretjem tednu našega novoletnega izziva. Postavili smo si dolgoročni cilj, poskusili novo živilo, organizirali smo si prehrano: naredili tedenski jedilnik, sedaj pa dodajmo še gibanje! 

Vaš cilj je lahko izguba več konfekcijskih številk ali pa zgolj izgubiti nekaj kilogramov. Ne glede na to, kaj je vaš cilj, vam priporočam, da se ne obremenjujete z naslednjimi 12 meseci, ampak raje sledite temu izzivu in dobili boste veliko več uporabnih idej, aktivnosti in motivacijo. Še naprej prebirajte objave v naslednjih 4 tednih in se lotite izziva na pravem koncu. Prijavite se na 4-tedenski očiščevalni program, ki vam bo v pomoč pri doseganju vaših ciljev.

TRETJI TEDEN

Poudarek v tem tednu bo na gibanju. Vaši dosedanji aktivnosti dodajte 5 minut dnevno. To je to. Če se nič ne gibate, malo za zabavo zaplešite po sobi ob prijetni glasbi. Lahko pa za začetek naredite sprehod po bližnji okolici. Začnite s petimi minutami in lahko se zgodi, da se vaš sprehod podaljša na 10,15 ali več kot 30 minut, če boste dobro razpoloženi.

Če pa ste že športno aktivni, lahko podaljšate vašo vadbo za pet minut ali več ali pa poskusite nekaj popolnoma novega – novo športno aktivnost. Če obiskujete vadbo, ki ima fiksen čas, potem dodajte pet minut na koncu ali pa se pred tem sami malo ogrejete. Ne spreglejte vadbe BE LEVEL 10.

DSC06127

Zagrabite priložnost in poskusite nekaj novega – gre le za pet minut vašega življenja. Vsekakor se vrnite naslednji teden po vašo novo nalogo!