Novo leto 2014, nov izziv, nov začetek: PRVI TEDEN

 

Dobrodošli v letu 2014! Na zdravje na nov svež začetek, da dobimo energijo in dolgoročno uspemo.

Januar ni najprijaznejši mesec. Velika večina se tolče po glavi glede tega, kaj vse so pojedli in popili v decembru. Nehajte s tem in se osredotočite na vaše cilje za leto 2014. Pomagala vam bom, da se boste ponovno ali pa na  novo držali plana.DSC05221

Vaš cilj je lahko izguba več konfekcijskih številk ali pa zgolj izgubiti nekaj kilogramov. Ne glede na to, kaj je vaš cilj, vam priporočam, da se ne obremenjujete z naslednjimi 12 meseci, ampak raje sledite temu izzivu in dobili boste veliko več uporabnih idej, aktivnosti in motivacijo. Še naprej prebirajte objave v naslednjih 4 tednih in se lotite izziva na pravem koncu. Prijavite se na 4-tedenski očiščevalni program, ki vam bo v pomoč pri doseganju vaših ciljev.

PRVI TEDEN

Ta teden imate dve nalogi: nekaj, kar lahko naredite takoj, in nekaj, kar vam bo koristilo dolgoročno. Pri obeh nalogah vas spodbujam, da resnično verjamete vase in da se čutite samozavestni in močni, da spremenite mnenje o samem sebi in o vaših ciljih.

Dolgoročna naloga. Postavite si cilj, ki vas bo spremljal skozi te 4 tedne izziva in še naprej in nima nobene povezave s številkami na tehtnici ali na oblačilih. Napišite ga in ga pustite na takem mestu, da ga boste zagledali vsako jutro. Kakšna občutja želite imeti po končanih 4 tednih? Kako želite graditi naprej, ko bo prišla pomlad, poletje?

Samo vi sami lahko odgovorite na ta vprašanja. Mislite na to, kako bo vaša odločitev glede izboljšanja zdravja vplivala na vas. Boste odličen vzornik vašim otrokom? Boste nosili oblačila z veliko samozavestjo? Boste sprejemali družabna povabila, ki ste jih mogoče zavračali pred tem, zdaj pa veste, da se boste pojavili tam in počutili odlično?

Preprosta naloga, ki jo lahko naredite prav ta hip. Poskusite popolnoma novo živilo, nekaj kar še niste nikoli poskusili. Raje poskusite nepakirano oz. nepredelano. Npr. sadež, zelenjavo, žitarico.

To je dovolj za prvi teden. Naslednji teden pa naprej z novo nalogo v letu 2014, nov izziv. Pa srečno!